رویکردهای آموزشی همواره یکی از عوامل ارتقاء کیفیت در نظام های آموزشی بوده است. از آنجا که رویکرد آموزشی تحت تأثیر عواملی مانند ویژگی های فراگیر، مقطع تحصیلی، محتوا و امکانات موجود می‌باشد، همواره باید تلاش نمود تا بهترین رویکردها مورد استفاده قرار گیرند و یا ابداع شود. مدارس دینی سطح منطقه از همان ابتدا تلاششان بر این بود که خود را با جامعه وفق داده و بهترین شیوه ها و راهکارهای آموزشی و علمی و پژوهشی را به کار گیرند؛ به طوری که با تاکید بر قرآن و سنت و آموزش صحیح آن به طلاب، از امکانات موجود در دانشگاه ها و مراکز آموزشی مطرح در دنیا استفاده کنند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن، در راستای تحقق اهداف عالیه شان قدم بردارند. با یاری خداوند عزوجل تا به الان این مورد همیشه سرلوحه کار مدارس دینی علی الخصوص مدرسه دینی بندرلنگه بوده است کما این که هم اکنون دروس دینی به صورت ترمی و مطابق با نظام آکادمیک برگزار می شود.

دوره عالی رشته تفسیر مجتمع علمی فرهنگی سلطان العلماء بندرلنگه در راستای تحقق این اهداف آموزشی، گام های مهمی در جهت راه اندازی و استفاده از تجهیزات فیزیکی و الکترونیکی برداشته است. از جمله این امکانات، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. اقدام به جذب پرسنل اداری و آموزشی مجرب
  2. راه اندازی اتاق کامپیوتر مجهز
  3. فضاهای فیزیکی مناسب در بخش های آموزشی و اداری
  4. امکانات رفاهی اعم از: خوابگاه، سالن غذاخوری و…
  5. کلاس های هوشمند تجهیز شده با پروژکتور
  6. سالن همایش
  7. سالن مطالعه
  8. سالن امتحانات
  9. مسجد
  10. سایت رشته تفسیر
  11. کتابخانه آفلاین و آنلاین
  12. و…

هم چنین در راستای ارتقای سطح علمی اساتید و طلاب، کنفرانس ها و همایش های مخصوص و فوق العاده با دعوت از اساتید و شخصیت های برجسته و مطرح برگزار می شود که خود، گامی بلند برای بهبود کیفیت آموزشی می باشد.

از جمله مواردی که در دانش اندوزی و ارتقای سطح علمی اساتید و طلاب کمک می کند،‌ پژوهش ها و مقالات علمی و دینی می باشد که در این راستا، اقدامت خاصی صورت گرفته است؛‌ مانند: برگزاری کارگاه های آموزشی و تدوین و نشر مجله داخلی قسم و…